Oglasio se otac Ivana Božića: Moj sin će odgovarati za svoje nedjelo, iako su neke informacije da nije to namjerno učinio. Bilo je s njim problema, ali nikada agresivnosti

0
Foto: Facebook

Javnosti se putem Facebooka večeras obratio Ante Božić, otac Ivana Božića koji je u noći s utorka na srijedu automobilom  pregazio 20-godišnjeg prometnog policajca koji ga je pokušao zaustaviti tijekom akcije nadzora prometa te mu nanio teške ozljede.

Ivan Božić i dalje je u bijegu pred policijom, u tijeku je velika potjera.

Objavu Ante Božića prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji,

i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu,pogledati istini u oči jer tko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi…Da,Ivan Božić je moj sin..Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu,pa svima drugima odreda počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest,ali mi je svanulo kad sam razogvarao sa ocem od mladoga policajca,a inače se i osobno poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta.Mladi policajac nije životno ugrožen,pri svjesti je i komunicira.

Moj sin će odgovarati za svoje NEdijelo iako su neke informacije kao da nije to namjerno učino,ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čoviku šta brži opravak.

Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali NIKADA agresivnosti,ponavljam NIKADA.

Zašto sam se odlučija na ovaj post,pa zbog svekolike potpore koji ste mi mnogi dali,koji me zovete,koji mi šaljete poruku potpore…Hvala dragome Bogu 🙏što se nije desilo ono najgore.

Ja sam kroz cili život bija borac i kada su me tukle bure i oluje,ali borac koji je punija duplierice novina za dobra dijela.Moram i sada ostati priseban i jak.

Moj Ivan sada puni crnu kroniku,valjda tako mora biti.

Moje ostalo troje dice su do dana današnjeg anđeli bez iti jedne mrlje u životu.

Ivan je danas zagorča život svima, a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj obitelji.” napisao je