Oglasio se Škoro: “Tomašević će upropastiti Zagreb, a Plenković Hrvatsku”

0
Foto: screnshot Youtube MzH

“Ta jedna nesuspregnuta mržnja koju oni siju prema HDZ-u, a ima ih više… Ili s krajnje desnice, koja je šuplja priča, a to se pokazalo sa Škorom.”

A. Plenković

Moja priča je šuplja, reče danas gospodin Plenković. Čovjek koji vodi državu više od pet godina u jednoj neprincipijelnoj koaliciji koja ima samo jedan cilj: biti na vlasti. Čovjek koji je na čelu pravomoćno osuđene stranke, koji je promijenio više ministara nego hokejaška momčad igrača, a većina mu je suradnika ili uhićena ili pod istragom.

Čovjek koji je doveo Hrvatsku na rub bankrota, a zemljom mu upravlja nesposobni stožer.

Razlika između njega i mene je što ja imam ponosa i razuma, pa odstupim kad vidim da više nema smisla, a on i dalje misli da sve zna najbolje i spreman je upropastiti sve nas zbog sinekure koja ga čeka u Europi.

Ja sam barem, nakon svega, napisao pjesmu i mogu s pouzdanom sigurnošću reći da će Tomašević upropastiti Zagreb, a Plenković Hrvatsku. Za razliku od mnogih, i jednom i drugom sam unaprijed rekao da su nesposobni.

Plenkoviću, fali ti 700.000 hrvatskih građana, pusti mene i prihvati se posla jer brojke ti ne idu u prilog, napisao je Škoro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here