OGLASIO SE “STRUČNJAK”: Padaju svi stari i ne baš tako stari, lopovski, HDZ-ovski rekordi,…

0
Foto: N1

HSS-ov Krešo Beljak oglasio se na fb-u oko pljačke stojeća u Ini:

“PRAVOMOĆNO OSUĐENA BANDA NE MISLI PRESTATI! SVI KOJI NAKON OVOGA I DALJE GLASAJU ZA NJIH SU ILI LOPOVI KAO I ONI ILI SU DEBELO MENTALNO OGRANIČENI!

Padaju svi stari i ne baš tako stari, lopovski, HDZ-ovski rekordi – a milijuni ili deseci milijuna popljačkanih kuna toj bandi više nisu dovoljni. Došli su eto, do milijarde u samo jednoj pljački.

I dok svi nažalost čekamo enormna poskupljenja plina i nafte, dok nam teška kriza dolazi uskoro na vrata, oni su pokrali toliko novaca da boli glava i to baš na plinu. Toliko su pokrali samo u ovom slučaju da je to teško i pojmiti.
A sve to što je pokradeno od strane HDZ-ovaca, morat će vratiti i preko katastrofalno visokih cijena i galopirajuće inflacije platiti – svi stanovnici Hrvatske. Dakle, baš svi! Neće biti oprosta, krupni kapital ne priznaje minuse, nego će se “nadoknaditi” preko leđa svih stanovnika.

Ali, usprkos svemu i dalje jedan ogroman broj ljudi misli da je ta licemjerna, kvazidomoljubna, kvazikršćanska mafijaška banda najbolja politička opcija i namjeravaju i dalje glasati za njih. Pa ja ne znam više, bez riječi sam za takve. Zapravo, ostaje mi samo zaključiti da su svi oni koji i daje namjeravaju podržavati tu bezobrazno nezastinu lopovsku bandu ili lopovi i uhljebi poput njih, ili su pak opasno mentalno ograničeni, da ne kažem idioti!”, piše Beljak.

Ranije je napisao:

“Zaboravite lažne i od HDZ-a plaćene ankete… Bliži im se svima i tako kraj. Za sva vremena, bude li se mene pitalo.
Večerašnja rekacija splitske publike na dolazak Velikog vođe pravo je ogledalo “popularnosti” HDZ-a među ljudima. Još malo…”

Ivica R