Okružio se ženama: Bulj povećao broj resora i na vrh svih odjela sinjske administracije postavio – pročelnice

0
Foto: Screenshot

Nakon što je nedavno na sjednici Gradskog vijeća dobio potporu za svoj prijedlog novog ustroja lokalne administracije, sinjski gradonačelnik Miro Bulj postavio je vršiteljice dužnosti pročelnica upravnih odjela.

Bulj se sa zamjenikom Denisom Bobetom svojom odlukom našao na vrhu administrativne hijerarhije, ali operativne poslove vodit će isključivo žene. Umjesto dosadašnja tri, preustrojena administracija sada ima pet odjela.

Od nekadašnjih pročelnika na svojoj poziciji ostala je samo Jasna Mijić Trogrlić, koja je u Buljevoj, ali i prethodnim gradskim upravama svoj položaj očito zaslužila stručnošću i profesionalnošću.

Za vršiteljice dužnosti pročelnica ostalih lokalnih resora Bulj je postavio Mirelu Perković za prvu ženu Ureda Grada, Ivanu Pavić u Odjel za gospodarski razvoj, fondove EU-a i javnu nabavu, Sanju Bešlić u Odjel za imovinu i prostorno uređenje te Ivanu Majić u Odjelu za komunalni sustav.

Sve pročelnice dugogodišnje su zaposlenice gradske uprave, ali je većina njih od prethodnih administracija bila marginalizirana – piše Slobodna Dalmacija

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here