Okuražila se: “Aleksandar Vučić može učiti od Plenkovića. On je prema njemu gotovo mala maca.”

0

Marija Selak Raspudić naglasila je kako je prebrojavanje glasova dug i zahtjevan proces te da zato ni jedna inicijativa ranije nije izašla s konačnim brojem.

“Trebalo im je otprilike mjesec dana da bi to mogli reći hrvatskim građanima. Mi smo sada u fazi prikupljanja lista i prebrojavanja potpisa”, poručila je u RTL Danas dodavši da još uvijek ne može reći na kojem su broju, dodavši da bi bilo neozbiljno da istrčava dok nisu barem osnovne podatke detaljno pregledali i prikupili.

Naglasila je kako je ‘rub’ 368 tisuća: “To što je nama postalo normalno da nam treba puno više od onoga što je propisano zakonom zato što već svi pretpostavljajuća će se predbaciti velik dio potpisa prebaciti zato što je uobičajena praksa da se referendum od strane Vlade pokušava srušiti na bilo koji način. To je jedna druga priča”.

Također je istakla: “Mi smo samo svjesni da imamo posla sa strankom koja je presuđena za korupciju i svjesni smo svega onoga što se događalo s referendumskim inicijativama ranije.

Već sada kada vidite kako je premijer podivljao, doslovce izgubio živce, na spomen MOST-a i činjenicu da smo uspjeli prikupiti potpise, pokazuje da očito imamo razloga da da sumnjati hoće li se referendumska inicijativa uspjeti održati, pogotovo ako imate u vidu da je on rekao jednu skandaloznu stvar, a to je da će bez obzira na ovaj referendum, tu više nije bitan MOST, bitna je volja hrvatskih građana koji su mu jasno poručili da žele da ih se pita o COVID potvrdama da žele da ih se pita o stožerokraciji, da on neće promijeniti način upravljanja ovom pandemijom.

Dakle mogu reći samo da Aleksandar Vučić može učiti od njega. On je prema njemu gotovo mala maca.”

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here