20/06/21

Oskvrnuto katoličko groblje u istočnom dijelu Mostara, katolici zabrinuti

Must Read

Nepoznati počinitelji oskvrnuli su katoličko groblje u naselju Vrapčićima u istočnom, većinskom bošnjačkom dijelu Mostara zbog čega su vjernici izrazili zabrinutost te zatražili rasvjetljavanje izgreda.
Kako su izvijestili iz Grobljanskoga odbora, na katoličkom groblju ‘Ivanova glavica’ prepiljena je ograda te je ukradena rasvjeta koja je služila za osvjetljenje kapele.

„Žalosti činjenica da se ovakav vandalski čin napravi u blizini stadiona Veleža, ambulante, pošte i bivše pamučne tvornice Đuro Salaj. Ostaje zabrinutost malobrojnog hrvatskog stanovništva na ovom području, svjesnih da je ovo vandalski čin pojedinaca kojima je jedini cilj da napravi šteta“, navodi se u priopćenju dostavljenom u subotu.

O izgredu je obavještena policija koja radi na rasvjetljivanju ovog slučaja.

Iz Grobljanskoga odbora osudili osuđuje sve napade na sakralne objekte i pozivaju vlasti da se stane u kraj ovakvom vandalizmu- donosi Bljesak info

Foto: Bljesak info

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img