OSTAVKU NE DAM! IVICA PULJAK, GRADONAČELNIK SPLITA traži raspuštanje Gradskog vijeća.

0
Foto: Screenshot Jutarnji list

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Splita Igor Skoko iz stranke Centar predložio je da se raspusti Gradsko vijeće

“Nas su građani izabrali da donesemo promjene, a ne da pojedinci pokušavaju dobiti medijsku pozornost bez ideje za dobrobit grada Splita. Krajnje je vrijeme da priznamo da u Gradskom vijeću nema povjerenja i da građani izaberu hoće li se vratiti na staro ili idemo u novom smjeru”, kazao je Skoko, prenosi Dalmacija danas.

U svojoj izjavi za medije Ivica Puljak je potvrdio ovu vijest i još jednom ponovio kako i on traži da se Gradsko vijeće raspusti.

Ivica Puljak je na pitanje medija “Hoće li on podnijeti ostavku na poziciju gradonačelnika?” odgovorio niječno,

“Nas su građani izabrali da donesemo promjene, a ne da pojedinci pokušavaju dobiti medijsku pozornost bez ideje za dobrobit grada Splita”, rekao je Skoko.

Dodao je da u Vijeću nema povjerenja te pozvao da građani izaberu hoće li se vratiti na staro ili se ide u novom smjeru.

“Ne želimo cirkus od Grada”

“Gradsko vijeće ne funkcionira i bavi se politikanstvom”, kazao je Puljak u razgovoru s našim Harijem Kočićem. “Ne želimo raditi cirkus od grada i pozivamo Gradsko vijeće da se raspusti… Svako tijelo može se samoraspustiti i nitko to ne može zabraniti”, rekao je za N1.

“Ja ne živim od politike. Nije me napravila niti čovjekom, neće me napraviti niti njonjom”, rekao je.

Upitan je je li spreman sam podnijeti ostavku.

“Gradska i izvršna vlast funkcioniraju, mi smo uveli red, počeli projekte izgradnje škola i vrtića. Mi kao izvršna vlast funkcioniramo. U vijeću se radi cirkus”, rekao je.

Održali bi se izbori samo za Gradsko vijeće

“Dok mi radimo ozbiljne stvari, oni se bave politikanstvom. Samo ih zanima da dođu u medije”, rekao je Puljak. U slučaju raspuštanja Gradskog vijeća, održali bi se samo izbori za Gradsko vijeće.

“Ako to ne naprave, ako se ne raspuste, to znači da nisu ljudi koji govore da rade u javnom interesu. Oni koče razvoj grada”, kaže gradonačelnik Splita.

T.R.I/N1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here