Ove subote igra se Božićni košarkaški turnir Dugopolje 2018.

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ove subote u sportskoj dvorani Osnovne škole u Dugopolju očekuje nas Božićni košarkaški turnir Dugopolje 2018.

Turnir će biti i međunarodnog karaktera, jer osim klubova iz Hrvatske nastupit će Hrvatski klub iz susjedne Bosne i Hercegovine. Na turniru će nastupiti ekipe iz sedam školi košarke, od kojih je njih pet iz splitsko-dalmatinske županije, te po jedna momčad iz grada Zagreba i Hercegovačkog Mostara.

Na ovom tradicionalnom košarkaškom turniru igrat će se u dvije dobne skupine. U obje kategorije igrati će samo ženske sekcije klubova sudionika, a bit će podijeljene u grupe kadetkinja i djevojčica.

U grupi kadetkinja snage će odmjeriti predstavnice klubova ŽKK Dugopolje, ŽKK Zrinjski Mostar, ŽKK Orka Zagreb i ŽKK Rhea Imotski. U skupini djevojčica nastupit će igračice klubova mahom iz splitsko-dalmatinske županije, a to su domaćinke ŽKK Dugopolje, zatim ŽKK Omiš, ŽKK Brač i ŽKK Split.

Raspored odigravanja utakmica određen je na način da će se prvo odigrati utakmica kadetkinja, a nakon toga i utakmica djevojčica. Takav naizmjeničan način odigravanja susreta bit će sve do kraja dana kada nas očekuju finalni dvoboji, te sama ceremonija dodjele medalja i pehara.

Turnir će otvoriti domaće ekipe ŽKK Dugopolja. Prvo će kadetikinje odigrati susret protiv gošći iz Mostara, odnosno ŽKK Zrinjskog, a nakon njih će djevojčice snage odmjeriti sa ŽKK Omiš. Drugi susret u kadetskom uzrastu odigrat će se između ŽKK Orka iz Zagreba i ŽKK Rhea iz Imotskog, dok je drugi par u uzrastu djevojčica ŽKK Brač i ŽKK Split.

Od 14:45 sati očekuju nas dvoboji za treće mjesto dok se finalni susreti igraju u 17 sati za kadetkinje i 18:15 sati kod djevojčica. Ovaj dan košarke u Dugopolju završit će u 19 sati dodjelom medalja i pehara.

Dođite u subotu i uživajte u vrlo zanimljivim igrama mladih nada hrvatske košarke.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img