A ne, imate kratke hlače. Ne možete tako unutra, rekao je portir muškarcu u zgradi za mirovinsko osiguranje u Mostaru. Ušao je iz drugog pokušaja. U nešto drugačijem izdanju i postao je pravi hit na društvenim mrežama

Došao sam pred zgradu, na ulazu me dočekao zaštitar. Rekao mi je: ‘Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni’, priča Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

– Otišao sam u prvi dućan i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu – smije se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje u Mostaru.

‘Ako trebate u mirovinsko, ovako morate biti odjeveni’

Hrvatsku, kao i BiH, udara anticiklona ‘Lucifer’ koja gura topli zrak iz Afrike. Vani je preko 30°C i čovjek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim hlačama. Ali portir na ulazu je bio neumoljiv.

Dok se ovaj nije vratio u haljini.- Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti – napisao je na Facebooku.

Snalažljivi Mostarac kupio je haljinu čija dužina ide ispod koljena i tako je zadovoljio uvjete za ulazak.

FOTO : Facebook