“PAUK pleo mrežu oko Rimca” pa dobio odgovor kakav je zaslužio: “Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala”

0
Foto: Screenshot YouTube

Mlađahni dalmatinski desničar Martin Pauk, nekadašnji splitski vijećnik, komentirao je  objavu  Mate Rimca, koji je na Facebooku objavio da su njegovi strani kolege rasistički izvrijeđani i pretučeni u Zagrebu.

Pauk je u komentaru opravdavao napad na Rimčeve kolege i demonstrirao ksenofobiju.

“Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (…)

Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive.

“Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna”, napisao je još.

Ubrzo mu je stigao Rimčev odgovor.

Rimac: Ograničeni čovječe, koliko oni zarade u godini, ti nikad nisi vidio

“O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu… Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio.

U mojim firmama (Rimac Gruša, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata”, odgovorio je Rimac.

Pauk je ušao u još jednu raspravu ispod Rimčeve objave, s jednim pratiteljem Mate Rimca. Rimac mu je i tamo odgovorio.

“Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala”, napisao mu je Rimac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here