Perica Bosančić je NOVI/STARI šef HDZ-a u Dugopolju. Demokracija na dugopoljski način.

0
Foto: Dugopolje org

Danas se održavaju izbori za šefove općinskih, gradskih i županijskih organizacija HDZ-a na razini cijele Hrvatske. Rijetko gdje imamo situacije da ima više kandidata za pojedine pozicije u organizacijama ove partije. Naravno izuzetci su kao snijeg na Mosoru oko svetog Ilije. Ima organizacija gdje se natječu čak po dva člana za pojedine pozicije.
Nominalno se provode po načelu jedan član – jedan glas, mada bi im bolje pristajao naziv JEDNA POZICIJA -JEDAN KANDIDAT.

Nije drugačija situacija ni u Dugopolju budući se za poziciju šefa stranačke organizacije kandidirao samo aktualni šef Perica Bosančić dok su za dva potpredsjednička mjesta kandidati Mladen Vukasović i Jurica Bradarić.


Dakle svrha izbora je puka formalnost budući nema pluralizma kandidata, pa je s završetkom kandidacijskog postupka bilo poznato stanje i nakon formalnosti izbora. Koliko će stvarno, naglašavamo stvarno članova HDZ-a izići na izbore ostaje za vidjeti nakon objave službenih izvješća.
Nije nepoznanica da se na ovakvom tipu izbora podatci friziraju kako bi se javnosti predstavila snaga partijskih organizacija iako u stvarnosti sve izgleda drugačije.

Bilo kao bilo, novim/starim šefovima vladajućih u Dugopolju želimo puno uspjeha u budućem radu, kao i puno više demokracije na svakim idućim stranačkim IZBORIMA, kako bi opravdali samu riječ IZBORI!

T.R.I/Foto: HDZ Dugopolje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here