Pijan se zabio u drugog biciklista

0
Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s tekstom

U ponedjeljak su slavonski prometni policajci imali dosta posla. U prometu su zatekli po jednog pijanog vozača automobila, bicikla i električnog romobila, a jedan pijani biciklist izazvao je i sudar s drugim biciklom.

U 16.40 u Osijeku, 28-godišnji Osječanin sudario se s drugim biciklistom, a u sudaru je jedna osoba lakše ozlijeđena. Iz policije doznajemo kako se 28-godišnjak sudario s drugim biciklistom u vrijeme dok je imao u krvi 2,18 promila alkohola. Za prekršaje koje je 28-godišnjak počinio predviđena je novčana kazna od 3500 kuna.

I neslavni rekorder dana s najvišom koncentracijom u krvi bio je biciklist. Policajci su u 13.57 u Valpovu zaustavili 63-godišnjaka iz Valpova koji je upravljao biciklom pod utjecajem 2,31 promila alkohola u krvi.

U Požeško-slavonskoj županiji, u ponedjeljak oko 0.35 sati u Ulici hrvatskih branitelja u Požegi, zaustavljen je Ford kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,32 promila upravljao 56-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činjenje prekršaja, 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije dok se ne otrijezni i protiv njega slijedi prekršajni nalog.