POGLED IZ KANADE Vlatka Pokos opako izvrijeđala Gordana Lauca i prozvala ga ‘šarlatanom i manipulatorom’

0
Foto: Screenshot/Ilustracija

Bivša voditeljica koja već pet godina živi u Kanadi, Vlatka Pokos, na svojem je Instagram profilu opako izvrijeđala znanstvenika i vlasnika biokemijske tvrtke Genosa te člana Znanstvenog savjeta Vlade RH, Gordana Lauca. Nazvala ga je ”manipulatorom i šarlatanom” te ga je optužila da je izravno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj.

“Imam javnu poruku Gordana Lauca u vezi s komentarom koji sam napisala na njegovom Fb profilu s MOG Fb profila, na kojem nisam aktivna niti imam prijatelje, jer za razliku od njega, vrlog ‘znanstvenika’, nemam vremena za piskaranje cijelog dana po društvenim mrežama.

Ali, s druge strane, ja ne živim lagodno na račun novca osiromašenih poreznih obveznika. Gospodine Lauc, dobit ćete detaljan odgovor na Fb-u nešto kasnije, jer moja malenkost i danas radi. Ovo pišem zbog bolesnih i poremećenih optužbi koje iznose Lauc i njegov ‘investitor’ Bakić na račun mog, ponosna sam reći, dragog prijatelja i svjetski uglednog znanstvenika, Igora Štagljara. Znanstvenika koji je uspio u svijetu svojim radom i znanjem, a ne podilaženjem HDZ-u.

Netko treba reći jasno i glasno da je Lauc šarlatan i manipulator, sramota znanstvenog svijeta!

Direktno odgovoran za brojne smrti u Hrvatskoj širenjem svojih laži i manipulacija!

Gospodine Lauc, nikad nemojte suditi knjigu po koricama ni omalovažavati moju inteligenciju.

Vrlo sam elokventna i puno pismenija od Vas, ne treba mi nitko, pa ni prof. Štagljar, da bih stvorila mišljenje o pandemiji. Dakako, slušajući eksperte s područja epidemiologije i imunologije, kojih ima i u Hrvatskoj. Vi, dakako, NE SPADATE, u tu kategoriju. Vi ste apsolutna sramota za bilo kojeg pristojnog znanstvenika i povijest će Vam suditi! Ni jedan priznati znanstvenik u svijetu se ne bavi Vama, podilazi Vam horda polupismenih bolesnika na društvenim mrežama i portalima. To je Vaš nivo i put koji ste odabrali.

Detaljan odgovor dobit ćete na Fb-u. I, vjerujte, bit će vrlo argumentiran i pismen, za razliku od vaših bolesnih insinuacija”, napisala je Vlatka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here