Pogledajte skandalozan video koji je Vučić objavio i pozvao na podizanje srpskih zastava u Hrvatskoj. Srpski mediji Hrvate prozvali za genocid i etničko čišćenje

0
Foto: Screenshot

Ministarstvo vanjskih poslova Srbije priprema akciju kojom bi 15. rujna, na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave svi Srbi, uključujući one u regiji i dijaspori, na svojim kućama istaknuli srpsku zastavu.

O tome je među prvima u Hrvatskoj pisao Večernji list koji je u jednoj svojoj kolumni navei kako se “Vučić prihvatio opasnog posla. Srbijanski predsjednik naime, objavio je video na Tik Toku “Srpstvo je vaskrslo” u kojem se sve Srbe poziva da iduće srijede istkaknu zastave, koje su se zavijorile u “svim slobodnim srpskim zemljama”.

Srbima očito nije sjelo to što Hrvati ne smatraju Lijepu našu “srpskom zemljom” te skandaloznim naslovima upozoravaju na tekst Večernjeg lista i na “genocidnu poruku preostalom narodu u novoj NDH” piše Alo.rs.

“Nevjerojatno da u jednoj zemlji Europske unije u 21. stoljeću nije dozvoljeno izvjesiti zastavu druge države. Hrvatska, koja je počinila genocid nad Srbima u tijeku Drugog svjetskog rata i etničko čišćenje Republike Srpske Krajine, Hrvatska koja je jedina imala logore za djecu na prostoru Europe sada se buni protiv zastave naroda kojeg su klali, ubijali i prognali”, samo je jedna od mnoštva nebuloza koji se pojavljuju u srpskim medijima. – javlja Direktno.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here