Svi koji želite postati policajci ili policajke, dođite 22. veljače ispred zgrade Policijske uprave…

U četvrtak će se na Danu otvorenih vrata promovirati rad Srednje policijske škole 'Josip Jović'

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

PU splitsko-dalmatinske je poslala sljedeću obavijest:

– Obavještavamo Vas da će se u četvrtak, 22. veljače 2018. u  sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske (Split, Trg Hrvatske  bratske zajednice 9) održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se promovirati rad Srednje policijske škole ‘Josip Jović’, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018/2019. godinu.

Ispred zgrade sjedišta Policijske uprave od 10:00 do 15:00 sati bit  će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojima će se građani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička,  prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel,  prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za  koje pokažu interes.

Ukoliko ste završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju,  hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate  želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da  22. veljače  dođete ispred Policijske uprave, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img