Svi koji želite postati policajci ili policajke, dođite 22. veljače ispred zgrade Policijske uprave…

U četvrtak će se na Danu otvorenih vrata promovirati rad Srednje policijske škole 'Josip Jović'

0

PU splitsko-dalmatinske je poslala sljedeću obavijest:

– Obavještavamo Vas da će se u četvrtak, 22. veljače 2018. u  sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske (Split, Trg Hrvatske  bratske zajednice 9) održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se promovirati rad Srednje policijske škole ‘Josip Jović’, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018/2019. godinu.

Ispred zgrade sjedišta Policijske uprave od 10:00 do 15:00 sati bit  će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojima će se građani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička,  prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel,  prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za  koje pokažu interes.

Ukoliko ste završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju,  hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate  želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da  22. veljače  dođete ispred Policijske uprave, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata!