Policija provodi akciju u prometu, poziva i građane da daju svoje prijedloge

0
49
Foto: PUSD

Sukladno aktivnostima organizacije TISPOL (mreža prometnih policija država Europske unije, osnovana s ciljem podizanja razine sigurnosti svih sudionika u prometu, odnosno smanjenja broja poginulih i ozlijeđenih osoba na prometnicama zemalja Europske unije), od 18. travnja od 06:00 sati do 19. travnja 2018. do 06:00 sati  na prometnicama PU splitsko-dalmatinske provoditi će se ciljana preventivno-represivna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Kako svojim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, te kako bi izbjegli moguće sankcije, savjetujemo vozačima da poštuju ograničenja brzine, odnosno da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na kolnicima.

Ovim putem također obavještavamo građane da se, ukoliko to žele, mogu uključiti u provođenje spomenute akcije, i to na način da nam dostave svoje prijedloge o lokacijama na području PU splitsko-dalmatinske, na kojima bi se po njihovom mišljenju trebao obavljati nadzor brzine, nakon čega će policijski službenici donijeti odluku o lokacijama na kojima će se provoditi ova akcija.

Navedene prijedloge građani mogu dostaviti do 13. travnja 2018. na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr