HomeVijestiHrvatskaPolicija razbila lanac prostitucije u Zagrebu i objavila detalje: Korisnici usluga u...

Policija razbila lanac prostitucije u Zagrebu i objavila detalje: Korisnici usluga u panici, telefoni se užarili…..

Zagrebačka policija je u suradnji sa PNUSKOK-om razbila lanac prostitucije te stavila lisice na ruke paru svodnika, 51-godišnjaku i 30-godišnjakinji, a koji su pod svojim okriljem imali pet prodavačica ljubavi starih između 29 i 42 godine.

Kriminalisti su otkrili da je sredovječni svodnik koristeći više mobitela, puna dva mjeseca točnije od kraja srpnja do kraja rujna ove godine, mamio, vrbovao i poticao više ženskih osoba s teritorija Hrvatske, Srbije te BiH da se po hrvatskoj metropoli prostituiraju.

U tu svrhu je i nabavio više mobitela i telefonskih kartica raznih operatera te po oglasnicima objavljivao vruće oglase u kojima je golicao maštu šarolikog spektra muškaraca željnih platiti intimu.

Ujedno je, otkrili su kriminalisti, za potrebe pružanja seksualnih usluga na više adresa u Zagrebu unajmio stanove i apartmane za jednodnevni najam kako bi djevojke iz zemlje i regije privređivale – i njemu i sebi.

Nakon objave oglasa, radni telefoni su zvonili kao ludi, a na njih se javljala 30-godišnjakinja koja je mušterijama objašnjavala uvjete te dogovarala s njima vrijeme, mjesto i cijenu tražene usluge.

U pretragama stanova, vozila i kuće osumnjičenih pronađeno je i oduzeto više mobitela i kartica ali i druga informatička oprema te novac.

A po dovršetku kriminalističkog istraživanja svodnički je par predan pritvorskom nadzorniku a kaznena prijava zbog prostitucije na štetu više ženskih osoba, proslijeđena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, prenosi Jutarnji.

Foto: ilustracija

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments