23/06/21

Policija upozorava na pojačani promet tijekom blagdana

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Povodom obilježavanja blagdana Svih Svetih i Dušnog dana od 31. listopada do 4. studenog 2018. na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana, posebno na prilaznim cestama prema grobljima. PUSD obavještava građane da će u svezi s navedenim policijski službenici pojačano obavljati regulaciju prometa, te nadzirati promet vozila i pješaka. Na svim važnijim cestovnim pravcima, kao i prilaznim cestama prema grobljima, osigurati će se nazočnost većeg broja policijskih službenika i prometnih ophodnji, kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa.  Na području Grada Splita policijski službenici će obavljati  kontrolu prometa na prilazima gradskom groblju, te oko tržnica.

Vozače upućuju da se prilaznim prometnicama grobljima kreću uz povećani oprez i smanjenom brzinom kretanja, odnosno da prilagode brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu, te da  pri dolasku u blizinu groblja ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje i na  način da ometaju promet vozila cestom ili onemogućuju izlaz drugim vozilima na cestu, te smanjuju uočljivost pješaka.

U cilju stvaranja što manjih gužvi i zastoja u prometu PUSD moli sve posjetitelje da za dolazak na groblja koriste javni gradski prijevoz, te ih moleo da poštuju smjernice i zapovijedi policijskih službenika.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img