Postoji snimka iz Domovinskog pokreta: Znali su da je Škorino vino isporučeno, ipak to zatajili?

0
Foto: Z1

Nastavlja se priča oko vina Miroslava Škore i Domovinskog pokreta. Na adresu redakcije Večernjeg stigla je anonimna snimka, kako se tvrdi, sastanka Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije održanog 22. kolovoza ove godine, na kojoj se čuje glas Krešimira Bubala, predsjednika Nadzornog odbora Domovinskog pokreta, kako ispituje sve predsjednike ogranaka i mjesnih odbora u županiji koliko su Škorinog vina dobili.Snimka je sastanka, navodno, duža od dva sata, no nama je stigao dio o prebrojavanju vina u trajanju od dvije minute i sedam sekundi. Pošiljatelj snimke navodi kako ona “potvrđuje da su najviši dužnosnici DP-a cijelo vrijeme znali da je vino isporučeno, ali su ipak Državnoj reviziji to zatajili”.

“Ja bih vas molio, svi ste vi dobili Vino Škoro, pa bih molio, Antunovac, koliko je dobio boca?”, pita Bubalo na snimci

“Ja niti jednu nisam vidjela”, odgovaraju iz Antunovca

Da su dobili nula boca, odgovaraju i iz Belišća i Donjeg Miholjca, kao i Škorinog rodnog Višnjevca, no po karton, odnosno šest boca dobili su, kako se čuje, u Našicama, Valpovu, Čepinu, Đakovu, Tenji… “I CD smo dobili”, čuje se nečiji glas na kraju snimke.

– Nemam potrebe komentirati bombaša samoubojicu – kratko je kazao Krešimir Bubalo, misleći pri tome na Miroslava Škoru, kojeg je istim riječima nazivao i kada je došlo do raskola u stranci.

Uz snimku, isporučene su Večernjem i fotografije, a kako je pojašnjeno, na jednoj je pored vina koje se konzumiralo i dijelilo na dočeku rezultata parlamentarnih i lokalnih izbora tadašnji glavni tajnik stranke Dario Žepina te voditelj Z1 televizije.

Na drugoj je uz automobil s punim prtljažnikom vina i CD-ova je Maja Dragašević pomoćnica glavnog tajnika za mlade, piše Večernji.

Ivica R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here