Potres u HSP-u!

0

Potresi koji su zadnjih mjeseci tresli Tursku i Siriju imaju samo jedan cilj, a to je rušenje predsjednika Augustinovića i njegove desne ruke Dragana Starčevića, tvrde iz vrha HSP-a.

Kako navode svi visoki predstavnici ove stranke, pomjeranje tektonskih ploča starih više od četiri milijarde godina događaju se neposredno prije lokalnih izbora u Rijeci, baš kada je HSP u Rijeci postao jaka i snažna stranka, te su tako oslabili ovu stranku do te mjere da nisu osvojili niti glasove naj uže rodbine.

  • Svima je jasno da ovo nije samo puko ljuljanje tla, već je cilj da se uruši predsjednik Augustinović i njegovo vodstvo, pod kojim je HSP procvjetao u posljednjih dvije godine, kaže Dragan Starčević, predsjednik HSP-a Rijeka, i preporučuje svima da se u slučaju potresa odmah upute u najbliže prostorije HSP-a i učlane se.

Starčević kaže da se potres sada sigurno nada kako će uraditi ono što poplave nisu uspjele.

– To je jedini način na koji potres i misli da može poraziti predsjednika Augustinovića, dakle izvan institucija i na terenu. I to samo zato što ne smije da Nikici iziđe na megdan na izborima, kaže Dragan i dodaje da bi ‘rušenje Augustinovića značilo i rušenje hrvatske državotvornosti i slabljenje naše pozicije u budućim pregovorima za neku koaliciju, a nudit ćemo se svima, u rasponu od Suverenista, Domovinskog pokreta, Mosta i još ponekoj stranci’.

Kako se neslužbeno doznaje, predsjednik Glavnog stana Ante taksista Komljen, upregao je sve resurse svoga taksi udruženja u praćenje i prisluškivanje potresa kako bi spriječio da se predsjednik protrese. ‘Naročito su pod prismotrom strani agenti Đove, Grgo, Marković i Radošević’, kazali su u udruzi.

Andrijica Šimić/foto: Facebook