Poznat uzrok teške prometne nesreće kod Okučana u kojoj je poginula tročlana obitelj. Osumnjičeni za nesreću bit će priveden u pritvor

0
Foto: Vatrogasci Nova Gradiška

Brodsko-posavska policija objavila je da je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u petak poslije podne kod Okučana osumnjičen 25-godišnji vozač kamiona, državljanin BiH.

Nakon stravične prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 15:10 sati na prometnom čvoru Okučani, u kojoj je poginula tročlana obitelj iz Srbije, iz Brodsko-posavske policijske uprave priopćeno je kako je protiv 25-godišnjeg vozača kamiona pulskih registarskih oznaka, državljanina BiH, podnesena kaznena prijava. On je osumnjičen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a tijekom subote će biti prepraćen pritvorskom nadzorniku.

Policija je očevidom utvrdila da je on izazvao nesreću, upravljajući teretnim vozilom neprilagođenom brzinom. U lijevom zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom, a kamion je prešao na suprotni prometni trak. Došlo je do frontalnog sudara s Renaultom srbijanskih oznaka. 

—Teška prometna nesreća na A3 kod Okučana, poginule tri osobe

Na mjestu događaja poginula su dvojica muškaraca iz osobnog vozila starosti 38 i 35 godina i 57-godišnja žena. Prema neslužbenim podacima, riječ je o obitelji.

Od 15:15 do 22:00 sata, krak prometnog čvora Okučani autoceste A3, zbog očevida je bio zatvoren za sav promet koji je preusmjeravan obilaznim prometnim pravcima.


Foto: Vatrogasci Nova Gradiška
Foto: Vatrogasci Nova Gradiška
T.R.I

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here