Poznati šibenski poduzetnik likvidiran u Vodicama, policija potvrdila da su u Šibeniku ubijene još tri osobe

0
Foto: PU Šibensko kninska/Ilustarcija

Šibenska policija potvrdila je da je danas oko 13 sati u Vodicama upucan muškarac te da su naknadno u Šibeniku pronađene još tri mrtve osobe. Policija u ovim trenucima i dalje traga za napadačem iako su se u međuvremenu pojavile informacije da je počinio samoubojstvo.

Kako doznajemo, napadač je prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao vlasnika jednog trgovačkog lanca dok je sjedio u svom automobilu. Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljica tvrtke u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo – javlja ŠibenikIN

Potraga za napadačem je kako doznajemo proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad ne mogu potvrditi ove informacije. 

‘Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. 

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. 

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću. 

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. 

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba’, priopćio je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.
dp/