13 C
Split

Prevario agencije i putovao na luksuzna putovanja iako je nezaposlen

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Kako je zov putovanja ponekad jači od zdravog razuma, govori i slučaj nezaposlenog britanskog državljanina. Naime, čovjek je želio putovati i živjeti navisokoj nozi, a za to, očigledno, nije imao novca, pa je odlučio – putovati besplatno, a luksuzno.

Dvadesetosmogodišnji Adam Griffiths obilazio je turističke agencije glumivši kako je spreman kupiti razna putovanja. S obzirom na loše financijsko stanje, za njih nije imao novca, ali je zato krao lozinke zaposlenika te na kraju bukirao putovanja u vrijednosti od 44 tisuće funti!

Naravno, čemu putovanja ako se njima ne pohvališ, bio je stav ovog mladog Britanca. Tako je Adam, mrtav hladan, fotografirao mjesta na koja je (besplatno) putovao i objavljivao ih na Facebooku.

Između ostalog, odmor je proveo i u hotelu Burj Al Arab u Dubaiju, koji se može pohvaliti s čak sedam zvjezdica. Naravno, do tamo je letio prvom klasom, a sa sobom je poveo i prijatelja te su se usput i zaustavili na Sejšelima, gdje ih je čekao all inclusive paket. Naravno, budući da ovako nešto ne traje vječno, agencije su shvatile o čemu se radi te prijavile Grffithsa za prijevaru.

U međuvremenu održano je i suđenje, a ovaj putnik, umjesto sjaja Dubaija i lijepih plaža Sejšela, iduće dvije i pol godine provest će iza rešetaka.

Tako da, u svakom slučaju, ako ste zaljubljeni u putovanja i silno želite na neku egzotičnu destinaciju, bolji vam je put štednja jer biste u protivnom nakon Dubaija mogli u Remetinec, piše punkufer.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Pala najpoznatija kineska raketa. Ni blizu Hrvatske,…

Ostaci najveće kineske rakete pali su u nedjelju u Indijski ocean, zapadno od Maldiva, a većina njezinih dijelova uništena...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img