Ranko Ostojić doživio težak srčani udar. U splitskoj bolnici mu ugrađen stent.

0

SABORSKI zastupnik i predsjednik splitsko-dalmatinskog ogranka SDP-a Ranko Ostojić danas je pretrpio srčani udar. 

Pozlilo mu je oko 13 sati nakon čega je doveden u KBC Split. Utvrđeno je da je imao dosta jak srčani infarkt i nakon toga su mu liječnici ugradili srčani stent, doznaje Dalmatinski portal.

Bivši ministar unutarnjih poslova je u stanju inducirane kome na Križinama, ali u ovom trenutku stabilno.

“Imao je infarkt, primljen je u bolnicu poslijepodne i trenutačno je u jedinici intenzivnog liječenja”, rekli su za Hinu u splitskome KBC-u danas kasno poslijepodne.

Podsjetimo, 2014. godine već je bio zdravstveno ugrožen zbog infekcije zbog koje je bio u životnoj opasnosti. Ostojić je tada dobio sepsu zbog gnojne upale koja mu se razvila na vratu. Čak su mu bili zatajli jatra i bubrezi. Prvo je završio na Zaraznoj, a nakon toga su ga prebacili na Rebro gdje je operiran. Dvije godine prije toga je zbog apscesa na stražnjici također dobio sepsu.

 O hospitalizaciji su se oglasili i iz SDP-a.

Kako kažu, Ostojić je stabilno.

“Prema posljednjim informacijama, naš Ranko je stabilno nakon operacije. Naše misli su uz njega i njegovu obitelj, kojoj je u ovim trenucima potreban mir i privatnost kako bi se posvetili njegovom ozdravljenju. Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak!”, napisali su na Facebooku.

dp/ Foto: Facebook RO