Romano Bolković: Novak Đoković odradio je za Aleksandra Vučića ogroman posao

0

O Đokoviću i njegovim peripetijama s ulaskom na austrijski kontinent, te koristi koju će ostvariti srbijanska politika na svoje Facebooku oglasio se novinar Romano Bolković.

Objavu prenosimo u cijelosti:

DOWN UNDER

Novak Đoković odradio je za Aleksandra Vučića ogroman posao: jedina osoba na ovom ravnom svijetu koja ima izravnu korist od Đokovićeva postupka srbijanski je predsjednik.

Ali, kriva je pretpostavka da je to učinio jer je ego-manijak koji misli da za njega ne vrijede zakoni koji tako rigidno reglementiraju ponašanje Australaca tijekom pandemije.

Učinio je to iz vlastite koristi: odradio je posao Vučiću i tome će slijediti tko zna kakav profit.

Kako je Đoković odradio posao Vučiću?

Jednostavno je isprovocirao situaciju koju uslijed osobnog privilegiranog statusa svjetske sportske zvijezde Srbija tumači kao državnu i nacionalnu stvar. Vučić će tako kazati da se i drugi put čuo s Đokovićem te da je srpski tenisač “tražio samo da mu Srbija pomogne da ga se skloni iz užasnog hotela u kojem je trenutno smješten s migrantima”. Dakle, država nešta duradi.

Jer, to nije privatan Đokovićev problem, to je “politička hajka (koja se vodi) na čelu s premijerom Australije. Iste tenisače su pustili, Novaka Đokovića nisu. Svakome je jasno o čemu se radi, nemam dlake na jeziku i ne plašim se da izgovorim istinu, moj posao je da štitim građane Srbije i da štitim istinu. Razgovarao sam i s ocem Novaka Đokovića, ali plašim se da će se ta vrsta političkog iživljavanja nastaviti jer ga drugačije ne mogu pobijediti”, rekao je Vučić.

Nacija je homogenizirana, ugroza Srbije je očita, Australija je pred vratima, i ona što đržava može da uradi jeste: “Ono što smo mogli da uradimo, ja sam sinoć prvi put razgovarao, jutros drugi put, u skladu s dogovorima koje imamo, Ana Brnabić upravo poziva telefonom, moleći i želeći da zamoli jednu stvar, da prije konačne odluke suda u ponedjeljak omoguće Novaku da ne bude u ovom zloglasnom hotelu, već u kući koju je iznajmio, da se može kretati. To je ono što je Novak tražio od svoje države, naša je obaveza da čuvamo svoje građane. Pričao sam s njim sinoć i jutros, naše ministarstvo je uključeno”, rekao je Vučić.

Jasno, jasno batice, Vučić je tu da čuva svoje građane, telefonske žice bruje Brnabićka poručuje, ej bre Nole piši iz hotela treba li ti bela kuća cela.

I tako je Đole još jednom ujedinio naciju, ovaj put onako kako ona najvoše voli, kao žrtvu, i to političke hajke, ni manje ni više nego uvek opasne Australije na čelu s Mehmed-pašom Morissonu Scottom, skotom od čoveka, pak je Đole učinio samo jedno, zatražio od svoje države, a Vučič samo jedno, zaštitio je građanina i proširio istinu.

Koju?

Da to svet radi Đoletu namjerno jer drukčije ga ne mogu pobijediti.

Na mjesto Đoletu stavite Srbiji i to vam je poanta” – zaključio je Bolković.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here