Sunday, September 19, 2021
HomeSportNogometRonaldo je otišao: Pokupio je svoje stvari i oprostio se od suigrača!...

Ronaldo je otišao: Pokupio je svoje stvari i oprostio se od suigrača! Sada se čeka samo jedna stvar

Cristiano Ronaldo napustio je trening kamp Juventusa po posljednji put.

Cristiano Ronaldo sigurno odlazi iz Juventusa, prenose brojni talijanski mediji.

Portugalska zvijezda stigla je jutros oko 9 sati u kamp torinskog kluba da bi se oprostio od svojih suigrača po posljednji put. Već jučer ispraznio je ormarić i pokupio svoje stvari.

U 10:45 bio je zakazan trening prve momčadi na kojem su bili svi igrači, osim Ronalda, a samo nekoliko minuta nakon početka treninga, brojni novinari snimili su portugalsku zvijezdu kako napušta trening kamp i odlazi u nepoznatom smjeru.

Po svemu sudeći, samo se čeka službena ponuda Cityja u visini od 25 milijuna eura koliko torinski klub traži na ime odštete za porugalsku zvijezdu. Naravno, Ronaldo nestrpljivo iščekuje završetak velikog transfera i povratak u Premierligu, ali ovog puta u “plavi dio” Manchestera.

S “Građanima” bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor koji bi mu osigurao godišnju zaradu od 15 do 20 milijuna eura, što je dosta manje od ugovora koji je imao u “Staroj dami”. No, čini se kako se portugalska zvijezda zasitila Torina i Serie A.

Za kraj, dodajmo da vjerojatno neće biti ništa od razmjene igrača Juventusa i Cityja.

Htjeli su Talijani dovesti brazilskog napadača Gabriela Jesusa, Englezi su zauzvrat ponudili Raheema Sterlina, a od silnih kombinacija “Stara” dama” se na kraju okrenula Moisesu Keanu kojeg bi voljeli ponovno vidjeti u svom dresu.

Navodno su već kontaktirali njegovog zastupnika Mina Raiolu, piše Gol.hr

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments