Monday, September 20, 2021
HomePremium SadržajRTL objavio da je Thompson vlasnik sporne terase. Objavu se obrisali, ali...

RTL objavio da je Thompson vlasnik sporne terase. Objavu se obrisali, ali je ipak spašena

Na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona objavljeno je  da je RTL priznao  kako je Marko Perković vlasnik sporne terase. Objavu su obrisali, ali je ipak spašena. Video je objavljen na Thompsonovoj stranici.

U najavi RTL-ove emisije Potraga, rečeno je:

“Kako se Marko Perković Thompson upisao kao vlasnik krovišta susjedne zgrade, je li i on žrtva prevare kao i njegovi susjedi, pogledajte sutra u Potrazi u 19 i 15.”

Taj prilog, objavili su na stranici Marka Perkovića Thompsona, kasnije je obrisan s RTL-a:

[OBJAVLJENA ALI I OBRISANA NAJAVA ZA PRILOG RTL-a – PRIZNALI THOMPSONOVO VLASNIŠTVO NAD TERASOM]

Kao što vidimo u ovoj najavi priloga, RTL nije osporavao Thompsonovo vlasništvo nad terasom sve dok nisu shvatili ozbiljnost podizanja kaznene prijave protiv Danke Derifaj, njihovog kamermana i Branka Miodraga, a koji su neovlašteno preko skala i preskakanjem ograde ušli u ograđeni dio njegovog doma i isprepadali njegovu djecu.

Kada su shvatili ozbiljnost kaznene prijave, od tada su im krivi pratitelji Jutarnjeg Lista, Večernjeg lista, Glorije, Slobodne Dalmacije, Thompsonovog Facebooka, a što je najčudnije, optužili su gledatelje i pratitelje RTL televizije, one zbog kojih oni i postoje kao novinari.

Na kraju, kako bi “spašavanje novinarke Danke Derifaj” uspjelo, javno su pozvali policiju, DORH i sve ostale institucije da progone sve one koji su se usudili kritizirati Danku Derifaj i njezinu “družinu na novinarskom zadatku”. Sve kako bi izvršili medijski pritisak i utjecali na državne institucije, a od sebe napravili žrtvu. Neće proći… STOJI U OBJAVI KOJU POTPISUJE Admin: S.D.

Video možete pogledati na LINKU!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments