Foto: Dnevnik,hr/screenshot

Danas ranije je HDZ u svojoj objavi na Facebook stranici odgovorio Mostu, posebno apostrofirajući Mariju Selak Raspudić kao odgovor na njeno prozivanje i pozivanje Vlade RH da ne koristi Ukrajinu kao ‘smokvin list’ za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare.

Nakon HDZ-ove objave javila se Marija Selak Raspudić i na svome facebooku odgovorila HDZ-eu. Donosimo njenu objavu:

“Jesam li ja to HDZ-u važna ili se HDZ voli baviti nevažnim stvarima?

Ne brine HDZ moja frizura, nego istina koju sam rekla hrvatskim građanima i koju su oni prepoznali. A ta je da HDZ-ov primarni cilj nije pomoći Ukrajini, nego želi iskoristiti tragičnu ukrajinsku situaciju kako bi nametnuo trajno izvanredno stanje, suspendirao Hrvatski sabor, mogućnost izbora i bilo koji drugi oblik demokratske kontrole, a sve s jednim ciljem – da njegovi kriminalci ne budu privedeni pravdi i da stvore uvjete za nastavak pljačke Hrvatske.

Dakle ne bavimo se mi sobom, nego smo i čak i u ovoj nezapamćenoj europskoj krizi zbog uhićenja vaših ministara primorani baviti se vama, odnosno ne bavimo se mi “malim stvarima” kako vi sugerirate, nego vašim krupnim kriminalom. A dok Hrvatska gori, Plenković se češlja!” – napisala je Selak Raspudić

Anita M.