SHARON STONE OBJAVILA SLIKU U TOPLESU: U sedmom desetljeću još uvijek izgleda kao bomba

0

Glumica Sharon Stone još je jednom potvrdila i to u 65. godini života, zašto je već desetljećima krasi titula seks-simbola, koju je stekla davned 1992. godine, kada je ostvarila ulogu u erotskom trileru “Sirove strasti”.Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira uz bazen samo u donjem dijelu bikinija, dok je grudi djelomično pokrila ručnikom koji je prebacila preko ramena.“Zahvalno nesavršena na savršeni dan”, napisala je u opisu fotografije, koja je na Instagramu izazvala pravu pomutnju i u niti 24 sata prikupila više od 130.000 lajkova.

“Prekrasna kao uvijek”, “Prava ikona”, “Prekrasna izvana i iznutra”, “Boginja”, “Nevjerojatno zgodna”, neki su od brojnih komplimenata.

Inače, Sharon je započela karijeru u 70-im godinama prošlog stoljeća, kad je za oko zapela Woodyju Allenu, koji joj je dao ulogu u filmu “Stardust Memories”. Nakon toga uslijedile su uloge u brojnim filmovima poput “Deadly Blessing”, “Total Recall”, “Sliver”, “Casino”, “Sphere”, “Broken Flowers”.

Niti dana u 65. godini života Sharone se ne ustručava razgoliti pa tako često svoje pratitelje obraduje provokativnim fotografijama, no posljednjom fotografijom otišla je još korak dalje.