13 C
Split

Škoro kandidirao bivšu HDZ-ovu ministricu na izborima u Splitu?

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Domovinski pokret Miroslava Škore još nema kandidate na lokalnim izborima u Zagrebu i Splitu. Spominjalo se više imena, a izgleda kako je među mogućim imenima i bivša HDZ-ova ministrica Nansi Ivanišević.


Ivanišević za Slobodnu Dalmaciju nije željela potvrditi kandidaturu.

“Nije još vrijeme da to potvrdim ili opovrgnem, neka se stvari malo slegnu”, rekla je Ivanišević, a splitski dnevnik piše kako su vođenji ozbiljni razgovori između Ivanišević i vodstva Domovinskog pokreta.

Nansi Ivanišević, inače, bila je istaknuta članica HDZ-a, obavljala je dužnost ministrice prosvjete i sporta 1999. godine, a kraće i savjetnica za prosvjetu i kulturu gradonačelnika Željka Keruma.

Istupila je iz HDZ-a prije dvadeset godina. Kao profesorica francuskog i talijanskog obrazovanje je nastavila i magistrirala u Grenobleu, a 2013. stekla je doktorat znanosti u području komuniciranja između dionika javnih politika u Zadru.

Kandidarala se 2019. godine za ravnateljicu Centra Zlatna vrata, no bila je iz poceduralnih razloga eliminirana, a potom je sa svojom udrugom Prokultura otvorila, kako ju je nazvala, Kuću jezika i kulture Peristil.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Goldstein i Klasić gostovali na N1, nadrobili svašta, NEISTINA NAJVIŠE: “Ne mogu se izjednačavati žrtve Bleiburga i Jasenovca ”Klasić: ” Dara iz Jasenovca nije...

Povjesničari i sveučilišni profesori Hrvoje Klasić i Ivo Goldstein gostovali su kod Mašenke Vukadinović u emisiji Izvan okvira N1TV...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img