25,10,21
HomePremium SadržajŠKORO PORUČIO PENAVI: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im...

ŠKORO PORUČIO PENAVI: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni.


Sinoć kasno na Facebooku se oglasio bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i odgovorio na pitanje što misli o o ulasku Ivana Penave u Domovinski pokret. Evo što je napisao:

S obzirom na činjenicu da me puno novinara i prijatelja zvalo da komentiram ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret, evo ću to i učiniti u ovaj kasni sat, jednom istinitom pričom iz djetinjstva mog pokojnog oca Ivana.

On je, tako kažu, prohodao kao dijete od skoro četiri godine. Tad je već znao i pričati, pa je rekao svojoj materi: “Nu, majko, ja ‘odam!”, a ona mu je odgovorila: ” Neka, moj Ivane, moga’ si i prije.

Međutim, nakon svih laži, fotomontaža i mijenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon moje ostavke, napadajući pri tom obitelj i mene, poručujem slijedeće: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni.

S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost graditi ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari