HomeVijestiDalmacijaSplit srednjoškolcima dijeli stipendije od 6.000 kn: Provjerite koji su uvjeti

Split srednjoškolcima dijeli stipendije od 6.000 kn: Provjerite koji su uvjeti

Grad Split raspisao je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola koji su u posljednje dvije godine ostvarili izniman uspjeh. Mjesečni iznos stipendije iznosi 600 kuna, isplaćivat će se deset mjeseci.

Ukupno 40 stipendija bit će dodijeljeno uspješnim srednjoškolcima u Splitu. Raspisan je natječaj na koji se učenici mogu prijaviti elektroničkim putem, a mjesečni iznos stipendije je 600 kuna i isplaćivat će se 10 mjeseci.

Grad Split objavio je uvjete za dobivanje stipendije te pravo na sudjelovanje u natječaju imaju učenici koji:

– su državljani Republike Hrvatske

– koji imaju neprekidno prijavljeno prebivalište na području Grada Splita najmanje jednu godinu prije objave natječaja

– redoviti učenici srednjih škola koji su u prethodna dva razreda ostvarili prosječnu ocjenu najmanje 4,50 u svakoj školskoj godini i koji su u prethodna dva razreda osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na županijskom ili državnom natjecanju kada su održana natjecanja, iz discipline vezane za nastavni plan i program utvrđen Vremenikom natjecanja Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske

– redoviti srednjoškolski učenici koji su u prethodna dva razreda osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na Međunarodnoj olimpijadi, kada su održana natjecanja, bez obzira na prosjek ocjena ostvaren u prethodna dva razreda

– učenici koji ne primaju stipendiju drugih davatelja stipendije.

Prijave na natječaj traju iduća dva tjedna, a u dokumentu ispod možete vidjeti što vam je sve potrebno za prijavu. Napomena: ako se dokument ne prikazuje, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments