Splitski HDZ Puljku: Ivoševiću treba još jedna radionica, a nesposobnog direktora Čistoće smijenite

0
143
Foto: Facebook

Nakon štrajka djelatnika Čistoće na svom Facebook profilu oglasio se Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a i gradski vijećnik.

– Drago nam je što je okončan jutros započeti štrajk djelatnika “Čistoće”, na zadovoljstvo radnika i svih građana. Vjerujem kako do štrajka nije ni trebalo doći, a svemu je kumovala potpuna nesposobnost direktora Karoglana koji o stanju u tvrtci, poslovanju, broju radnika i ostalome nema blage veze.

Njegovu jutrošnju renesansu je dodatno začinila histerija i bijes dogradonačelnika Ivoševića koji, u maniri šerifa, voli eskalirati ionako dovoljno naelektriziranu atmosferu.

Kako bi se ovakve situacije u budućnosti spriječile, a kako bi gradonačelnik Puljak mogao miran ići i na sljedeća zakazana putovanja, smatramo da minimalno i što hitnije mora učiniti dvije stvari – dogradonačelnika poslati na novu radionicu, i to radi kontrole bijesa i konačno smijeniti nesposobnog, gafovima i aferama opterećenog direktora “Čistoće”. Da ne bi u budućnosti bilo da nije znao ili da je kriv netko drugi.

anita m.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here