SRAMI SE TOMISLAVGRADE! U petak u Hard’s Rock Clubu u Tomislavgradu gostuje Mitar Mirić

0

“U petak, 13. kolovoza u Hard’s Rock Clubu u Tomislavgradu gostuje Mitar Mirić uz podršku DJ Jure. Program počinje od 22:00 sata. Telefon za informacije i rezervacije: 063 209 942. Svi ste dobro došli, navode u Hard’s Rock Clubu.” – stoji u najavi na lokalnom duvanjskom portalu Tomislavcity.

Nije nepoznanica da je zapadna Hercegovina preplavljena “plastičarama”, “pevaljkama” i “pjevačima” turbo folka iz prekodrinskih zemalja pogotovo u prvom dijelu kolovoza kada se u ove hrvatske krajeve sliju kolone Hrvata iz Njemačke, Austrije ili Švicarske, od kojih nemali broj konzumira ovaj vid glazbenog izričaja.

Ono što je porazno u ovoj najavi je činjenica da jedan takav događaj organizira ugostiteljski objekt koji pretenciozno nosi ime Hard’s Rock Club. Rekli bi Duvnjaci “NIŠTA S NIČIM”!


Jedan od komentara na Facebook najavi istoimenog portala je dosta upečatljiv i glasi: “Pozovita ga dogodine da peva na 10. travnja, na 30.obljetnicu pogibije stotinu momaka na Kupreškom polju, od strane onih kojima je tada pevao.” 

DP