Monday, September 20, 2021
HomeVijestiHrvatskaSramotna objava SDSS-ova načelnika o “Oluji”, hoće li reagirati ministar Božinović

Sramotna objava SDSS-ova načelnika o “Oluji”, hoće li reagirati ministar Božinović

Načelnik Borova Zoran Baćanović (iz Pupovčeva SDSS-a) na Facebooku je objavio sramotan komentar o Oluji. Objavio je U objavi je fotografija traktorske kolone i poruku “Oluja – zločin koji još traje”

Na njegovu objavu reagirao je  zastupnik Hrvoje Zekanović  i u javnoj prijavi MUP-u pozvao ministra Božinovića na hitnu reakciju

“Prijava MUP-u!

Zoran Baćanović, načelnik HRVATSKE općine Borovo! Naravno član SDSS-a… Stravična je spoznaja da danas u Hrvatskoj institucije šutke promatraju ekipu koja na ovaj način pljuca po temeljima hrvatske države.

Zamislite da neki načelnik u Francuskoj žali za njemačkom okupacijom u Drugom svjetskom ratu!Ako ova objava ostane na društvenim mrežama i ako MUP ne reagira na grubo rušenje ugleda Republike Hrvatske, nema nam pomoći!Borba tih vojno poraženih jadnika ne prestaje s ovakvim pljucanjem nego se nastavlja kroz pokušaj zabrane hrvatskog povijesnog znakovlja i pozdrava pod kojim su ginuli naši mladići 90-ih.

Očekujem da će ministar Božinović brzo riješiti ovaj problem s obzirom da se radi o koalicijskim partnerima s kojima obnaša državnu vlast”, napisao je Zekanović na Facebooku.Načelnik Borova Baćanović ranije je davao i kontroverzne izjave oko murala poginulih 12 hrvatskih redarstvenika, a javnosti je postao poznat nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović nazvao “papkom” jer se odbio sastati s njim.U međuvremenu Baćanović je obrisao skandaloznu objavu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments