Foto; Screenshot/Ilustracija

PREDSJEDNIK glavne skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović, zajedno sa predstavnicima stranke i predstavnicima srpske nacionalne manjine na istoku Hrvatske, čestitao je srbijanskom predsjedniku Vučiću na uvjerljivoj pobjedi u prvom krugu na izborima u Srbiji.
Čestitka je napisana na ekavici koju smo prilagodili i napisali u duhu Hrvatskog jezika kako bi bila razumljiva našim čitateljima.

– “Poštovani predsjedniče Aleksandre, želimo da Vam čestitati na sjajnoj izbornoj pobjedi već u prvom krugu. Vaša pobjeda je i pobjeda našeg naroda i naše Srbije. To je pobjeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima.

Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobjedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavoj regiji i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobjeda Vas i pobjeda SNS-a donijet će godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. 

Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredjeljenjima našeg naroda kako u Srbiji, tako u regiji. Nastavak vođenja odgovorne politike doprinijet će još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada, Vaša pobjeda je i naša pobjeda i pobjeda svakog Srbina, živio on u Srbiji ili van nje. Čestitamo, predsjedniče!

Čestitku su pored predsjednika Glavne skupštine SDSS-a Vojislava Stanimirovića potpisali i Dejan Drakulić, predsjednik Zajedničkog vijeća opština, Dragana Jeckov, potpredsjednica SDSS-a, Srđan Jeremić, dožupan Vukovarsko-srijemski, i Srđan Kolar, zamjenik gradonačelnika Vukovara.

Anita M.