Stavros: Najpametniji je Škoro, on je sad lipo u Saboru, dobit će poslije penziju i fućka mu se

0
Foto: Snimka zaslona/YouTube

Pjevač Jasmin Stavros otkrio je hoće li krenuti stopama kolege Miroslava Škore i postati političar, piše Dnevnik.hr.

“Mi ovo cijelo vrijeme niti smo radili, niti smo zaradili, niti nas tko pita kako živimo. Svi misle da smo puni kao tankeri ruski. Ja sam imao u dvije godine dva nastupa, ajde tri i to za puno manji honorar nego inače”, zaključio je Jasmin Stavros.

Tri nastupa u dvije godine loša je koncertna statistika koja ljuti Jasmina Stavrosa. Bez nastupa osjeća se, kako kaže, prazno.

“Mehaničari rade, drvodjelci rade, moleri rade, svi rade, ovi što dobivaju plaću, kafići rade, svi dobivaju nekakvu plaću, a mi ne radimo ništa. Kad gledam te ministre svi su ono pretili, nabuknuli, dobro im je, imaju dobre plaće. Tko zna kolike su to plaće pa najbolje se baviti s politikom”, požalio se.

Upravo o politici i on je počeo razmišljati.

“Trebao sam ići u političare. Najpametniji je Škoro – on je sad lipo u Saboru, dobit će poslije penziju i što, fućka mu se, ima pravo čovjek. Pametan čovjek. I Drele isto. Super, svaka čast! Da sam ja bio pametan i ja bih se bio ugurao negdje. Ako Bog da ugurat ću se i ja negdje, naći ću par tisuća svojih vjernika pa nek glasaju za mene”, izjavio je Jasmin.

Na svoju publiku računa kad dođu sljedeći izbori.

“Dobra ideja, ne bi bilo loše da uhvatim bar ovu saborsku mirovinu, ne moram ništa govoriti samo da se pojavim, tri ili četiri puta”, zaključio je.

Cijela korona situacija ljuti ga i frustira.

“Kad sam svirao bubanj i završio akademiju u Americi trebao sam otići u Ameriku živjeti. Vjerovao sam da će Hrvatska konačno biti prava država, da ćemo biti svoji na svome, ali kad sve ovo vidim užasno mi je žao što nisam bio otišao u Ameriku”, priznao je pjevač.

Žao je Stavrosu i što svjetliju budućnost ne vidi ni za mlađe naraštaje. “Nije mene briga radi mene, ja već imam i godina, mene više nije briga, ali zbog te omladine, zbog mog unuka sutra, zbog te djece, kakvu oni perspektivu imaju?”, pita se.

Iako je, kako kaže, apolitičan, istupe političara, pogotovo u posljednje vrijeme, ne može izbjeći.

“Gledam onog predsjednika vlade i predsjednika države oni su po tri ili četiri puta dnevno na televiziji, pa tko to može više gledati. Njih dvojica se prepucavaju, mi smo kao ovce, četiri milijuna ovaca”, smatra Jasmin.


Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here