Foto : screenshotN1

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović podigla je buru na Twitteru komentarom kako je proslava pobjede reprezentacije Hrvatske protiv Rusije, po njezinom sudu, bila – neukusna.

“Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom “Moja Hercegovina”?? Što nedostaje pjesmi “Moja domovina”? Još gore, prije toga je revao Thompson. Neukusno”, napisala je Ahmetović na Twitteru.

Njezin komentar, očekivano, izazvao je burne reakcije. Dio tviteraša prozvao ju je za šovinizam prema Hercegovini, dok su je drugi prozvali kako je ‘jugosentiment isplivao na površinu’.

No, dok većina anonimnih komentatora, kao što je i očekivano, nije bila nimalo pristojna, bilo je i onih koji su podsjetili Ahmetović na činjenicu da je predsjednik njezine stranke, Peđa Grbin, prije desetak godina snimljen kako pjeva Thompsonove ‘Čavoglave’.

Podsjećamo na događaj iz jednog lokala u Puli 2014. godine, na video koji su objavila 24 sasta na kojem Grbin pjeva Thompsonove Čavoglave

Anita M.