HomeVijestiHrvatskaStudentski zbor smijenio Mihovila Miokovića

Studentski zbor smijenio Mihovila Miokovića

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak je na Facebooku objavio da je smijenio Mihovila Miokovića.

Natpolovičnom većinom, na sjednici skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, nakon neprimjerenog trošenja sredstava, smijenjen je dosadašnji predsjednik Mihovil Mioković. Za smjenu je bilo 28 članova, dok ih je dvoje bilo suzdržano.

“Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je natpolovičnom većinom glasova, odnosno s 28 ZA i 2 SUZDRŽANA, izglasala nepovjerenje i smijenila dosadašnjeg predsjednika Mihovila Miokovića te je za v.d. predsjednika Studentskog zbora izabran najstariji član skupštine Marko Mimica koji će voditi Zbor do izbora novog predsjednika.

Za vrijeme sjednice mogla su se čuti mnoga pitanja članova Skupštine kao i odgovora donedavnog predsjednika. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo na samom kraju našega mandata.

Vjerujemo da će novi saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu biti još aktivniji u provođenju projekata i transparentniji od samoga početka te da se ovakva situacija u Studentskom zboru više nikada neće ponoviti”, napisali su u obrazloženju svoje odluke iz Studentskog zbora.

Mioković je, podsjetimo, objavio račune iz kojih je vidljivo da je kao predsjednik Studentskog zbora potrošio 700000 kuna na skupu fotografsku i računalnu opremu, osobna usavršavanja i različite uredske i promotivne materijale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments