Thursday, September 23, 2021
HomeVijestiHrvatskaTodorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: "Ovo je...

Todorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: “Ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera”

Ivica Todorić na društvenim je mrežama najavio kaznenu prijavu protiv Zdravka Marića i Tonćija Korunića.

Nekadašnji vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio je kaznenu prijavu protiv Zdravka Marića i Tonćija Korunića. Svoju najavu objavio je na Facebooku.

Kako navodi, ministar financija Zdravko Marić predložio je, prema iskazu Martine Dalić u USKOK-u, Tonćija Korunića za člana “grupe Borg”.

Zbog daljnjih događanja, Todorić smatra kako bi u pravnoj državi “obojica istog momenta bili u zatvoru”.”Kazneno prijavljujem Z. Marića i T. Korunića

U iskazu M. Dalić USKOK-u od 12. lipnja 2018.g., izmedju ostaloga, Dalić je kratko i jasno izjavila kako je Z. Marić predložio za člana ‘grupe BORG’ Tonćija Korunića:”…a niti s TD Agrokor d.d. Zdravko Marić predložio je Tonćija Korunića…”.

Tonći Korunić je suvlasnik i Managing Director u InterCapital Croatia, kompanije koja trguje dionicama članica grupe Agrokor. Što Z. Marić precizno znade i svjesno mu daje povlaštenu informaciju o Agrokoru za koju ni ja kao vlasnik ne znam.

K tome Z. Marić je ministar financija RH.Poštovani, ovo je teško kazneno djelo.Korunić prihvaća ponudu i zajedno sa Z. Marićem sada kreće dalje u kriminal?

Sada T. Korunić postaje aktivan i šalje čitav niz kriminalnih mailova, a ministra RH oslovljava sa ‘Zdravko’, značajno prijateljstvo!

Između ostaloga u mailu od 24.02.2017. g. traži povjerljive podatke od Z. Marića. Ovo je vrh kriminala.

Ovo nije za Povjerenstvo, ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera.

Obojica i Z. Marić i T. Korunić istoga momenta bi u pravnoj drzavi bili u zatvoru”, napisao je Todorić na Facebooku.

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments