Foto: Screenshot HRT

Turski mediji imali su samo jedno pitanje za kapetana Vatrenih

Hrvatska i Turska odmjerit će snage večeras od 20:45 na Opus Areni u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Obje reprezentacije trenutno imaju po 10 bodova, a ova utakmica mogla bi se pokazati presudnom za plasman na kontinentalnu smotru.

Na konferenciji za medije održanoj u Osijeku, turski mediji pitali su Modrića za mišljenje o svom novom suigraču u Real Madridu, supertaletniranom turskom veznjaku Ardi Guleru koji je ovog ljeta stigao iz Fenerbahčea.

Guler ima samo 18 godina, Real ga je platio 20 milijuna eura, a već su ga prozvali ‘novim Modrićem’. Kapetan Hrvatske je kratko odgovorio što misli o tim ranim usporedbama.

“Neka Arda Guler bude Arda Guler. Nema potrebe uspoređivati ga ni s kim. Arda je sjajno dijete. Jako je talentiran. Nažalost, nije još uspio pokazati sav svoj talent, ali siguran sam da je pred njim dobra budućnost”, poručio je Modrić, a njegovu izjavu prenijeli su brojni turski mediji.

Turskog tinejdžera ipak nećemo gledati protiv Hrvatske, obzirom kako se još uvijek oporavlja od ozljede koljenja koju vuče još od predsezone.