TVRDITI DA ŽENE ŽELE BITI SILOVANE, ZNAČI POZIVATI NA SILOVANJE

0
Snimka zaslona

Piše: Vanja Zlatović

Iako je demokratska greška, dokaz da se baš sve što možete zamisliti može u nekom trenutku zaokružiti dovoljno puta da postane izborni rezultat, Pernar jest bio izborni rezultat. Javnost se podsjetila na njega nakon njegove objave na društvenoj mreži Telegram, da dvije trećine žena mašta biti žrtvom kaznenog djela silovanja.

Ali kako ne može biti autor ničega, pa niti najgoreg, on je vjerojatno nabasao na tezu kakve je iznosila Emily Dubberley, o odlučnom seksu žene sa svojim partnerom, i što je izazvalo dosta rezervi, jer….jer žene ne žele biti silovane, kao niti što muškarci odrasli na Laso romanima, ne žele biti ustrijeljeni pištoljem. I kao što prašćići na crtarijama reklama za mesnice, ne žele biti zaklani.

Moralni feces, u svojoj želji da šokira, duboko pogrešan, Pernar ovu staru silovateljsku, i odstupnicu i ohrabrenje, koristi za svoju promociju.

Mora postojati dno, ispod kojeg se ne smije ići, niti u postmodernističkom kaosu ne može opstati društvo koje će trpjeti baš sve. Antisemitizam, i druge njegove vragolije kojim je uznemiravao probavni trakt društvene savjesti, ne smiju ostati predmetom slijeganja ramenima, vrtnjom glave, i povremenim “taj i tako ne zna tko mu glavu nosi”.

Jer ovo je i Šešelj radio, a drugi odrađivali. Ne smije netko, u liftu, poželjeti usrećiti ženu silovanjem, povući pištolj na nju ili ju pritisnuti odvijačem, misleći da ona samo to i priželjkuje.

Zato povucimo korake da zlu zlonamjernog besmisla stanemo na put, u zakonski dopuštenim okvirima.

Mi nismo zaslužili živjeti u zemlji, u vremenu, i u blizini ljudi koji će iznositi takve tvrdnje.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here