ČETNIK U VUKOVARU//Screenshot/YouTube/Ilustracija

U noći sa subote na nedjelju policija je intervenirala u Borovu Selu kraj Vukovara jer je 45-godišnjak s terase kuće puštao četničke pjesme.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske su kratko priopćili da su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira proveli kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom (45) iz Borova.

Sve odvilo u 5:30 na terasi, a počinitelj je “na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir reproducirajući pjesme nedozvoljenog sadržaja”.

“Počinitelj prekršaja je uhićen i utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu (1.96 g/kg) zbog čega je bio smješten u posebne prostorije Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnoga sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja iz članaka 5. i 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, okrivljenik je doveden uz podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Vukovaru”, stoji u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

Koje  četničke pjesme je u ranu zoru puštao pijani Srbin, policija nije objavila, ali vrijedi posdsjeti na staru izreku, “što trijezan mislin pijan govori”.