U Dunavu nađeno tijelo muškarca, radi li se o Mateju Perišu?Oglasio se otac Mateja Periša

  0
  Foto: Screenshot

  U Beogradu je u Dunavu nađeno tijelo mlađeg muškarca. Mediji prenose da je na tijelu odjeća koju je u noći nestanka imao Splićanin Matej Periš. Njegov otac Nenad Periš kaže da ga je kontaktirala srpska policija i da dolazi u Beograd.

  U tijeku je utvrđivanje identiteta.

  Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

  Srpska policija kontaktirala oca Mateja Periša

  Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

  “Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad Periš.

  Radi li se o Mateju Perišu?

  Kako piše Blic, muškarac na sebi ima traperice, majicu i jednu bijelu tenisicu.

  Opisano je odgovaralo odjeći koju je na sebi u trenutku nestanka imao Matej Periš