U petak humanitarni koncert: Za djetinjstvo van bolnice

0

U petak (29. lipnja) Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit organiziraju humanitarni koncert za uređenje Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Ovim događajem organizatori žele dati svoj doprinos za uređenje Klinike kako bi osigurali najmlađim pacijentima što ugodniji boravak u bolnici.

Humanitarni koncert pod nazivom „Djetinjstvo van bolnice“ održati će se 29. lipnja 2018. godine u 18:30h u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2).

Na koncertu nastupa poznati hrvatski pjevač Hari Rončević, The Rajner’s Orchestra sa Medicinskog fakulteta u Splitu, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu, i ostali uvaženi izvođači.

Sugerirana cijena ulaznice koja se može kupiti na samom ulazu u amfiteatar na dan koncerta je simboličnih 20kn. Donacije će se prikupljati putem “donacijskih kutijica” ispred ulaza u amfiteatar Medicinskog fakulteta u Splitu. Cilj je prikupiti novčana sredstva za uređenje ambulante Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Organizatori pozivaju da im se pridružite i podržite ovu humanitarnu akciju kako svojim svojim dolaskom, tako i donacijom. Vidimo se!