Udruga DAR Dugopolje djelatnicima KBC Split zahvalila – srcima!

0

Socijalno distanciranje uzrokovano pandemijom COVID-19 virusa postalo je naša svakodnevica. Više nego ikada, osjećamo se izolirani i sami. Ovo vrijeme utjecalo je na sve, a posebno je izazovno za naše zdravstvene radnike koji se već više od 340 dana neumorno bore protiv opasnog virusa.

Upravo potaknuti tim razmišljanjem volonteri Udruge DAR iz Dugopolja osmislili su projekt Srca zahvalnosti te su pozivali svoje sumještane da ukrase svoje prozore srcima i porukama nade i zahvalnosti.

Također, ovim projektom željeli su djeci ukazati na važnost aktivnog djelovanja i širenja svog kruga djelovanja te su organizirali radionice za osnovnoškolsku djecu na temu izrade srdaca zahvalnosti za naše zdravstvene djelatnike.

Osnovna škola Dugopolje se pridružila projektu te su izradili srca koja su volonteri Udruge DAR zajedno s malim znakovima pažnje jutros, na Valentinovo, dostavili zdravstvenim djelatnicima KBC-a Split.

Ovo je odlična prilika za zahvalu svima onima koji su riskirali svoje zdravlje i svoje živote boreći se s COVID-19 virusom. Srca koja su djeca izradila svojim rukama simbol su naše zahvalnosti na njihovoj predanosti, brizi i hrabrosti.

To su pokloni od srca onoga koji ih je izradio za srce onoga koji ih prima. Zdravstveni radnici diljem svijeta prvi su na crti obrane i neumorno rade već više od 10 mjeseci. Tuđe potrebe i zdravlje stavljaju ispred vlastitog.

Neka nas njihova hrabrost inspirira!


 
dp/Foto:Udruga Dar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here