Uhićen je 32-godišnjak s Klisa za kojim se tragalo zbog obiteljskog nasilja: u bolnicu dovedeno dijete s posljedicama utapanja

0
Foto: MUP

Zbog sumnje u obiteljsko nasilje policija je tragala za Mariom Usanovićem (32) iz Klisa. Kako saznajemo, prijavu o sumnji o kazneno djelo podnijela je bolnica nakon što je na hitni prijem dovedeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć.

Dijete nije imalo vidljive tjelesne ozlijede, ali su pregledom utvrđene posljedice koje ukazuju na utapanje. Odmah je obaviještena policija koja je otišla na adresu stanovanja osobe za koju se sumnja da je odgovorna za navedeno zdravstveno stanje djeteta.

– Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. godine koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu i policija sada traga za njim. Osoba je u trenutku bijega bila obučena zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice – objavili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Potvrdili su kako je na hitnom prijemu zaprimljeno dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Nakon što je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i nalazi se izvan životne opasnosti. 

Policija je zamolila građane da ako uoče muškarca koji je u bijegu da mu ne prilaze i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 javili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Sinoć je iza  22 sata  objavljeno da je  bjegunac za kojim se tragalo zbog obiteljskog nasilja  hićen nakon potrage koja je trajala više sati i u kojoj su angažirane brojne policijske snage.Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here