Ultra: Prvi dan privedeno ukupno 119 osoba

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izdala je priopćenje o tome kako je protekao prvi dan Ultre na novoj lokaciji stadiona Park mladeži.

Prije, za vrijeme i nakon prvog dana javnog okupljanja „Ultra Europe 2019“, održanog na prostoru sportskog kompleksa Parka mladeži u Splitu, nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika javnog okupljanja, niti oštećenja imovine. Prijavljeno je devet imovinskih kaznenih djela.

Privedeno je ukupno 119 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama biti će prijavljene tri osobe od čega se izdvaja:

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer, 12.srpnja, oko 12:40 sati na području Splita kod 29-godišnjaka su pronašli 7 grama droge speed. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga prostora koji isti koristi, te je pronađeno  je i oduzeto 200,12 g speeda, 79,5 g marihuane, te vaga za precizno mjerenje. Protiv 29-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vurušić: Da je ostala Jugoslavija, Plenković i Milanović danas bi bili članovi CK SKH

Diskurs predsjednika Republike i predsjednika Vlade za TNT su komentirali Vlado Vurušić (Jutarnji list) i Mladenka Šarić (One nastupaju). “Sukob...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img