Upaljen meteoalarm za šire splitsko područje, očekuju nas grmljavina i kiša

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U subotu će u unutrašnjosti zemlje biti promjenjivo i nestabilno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima. Više oborina bit će u prvom dijelu dana.

Puhat će većinom slab vjetar. Na Jadranu također vrlo promjenjivo i nestabilno, povremeno s kišom i lokalnom pljuskovima koji mogu biti obilniji. Puhat će umjereno jugo, koje će postupno okretati na buru.

Jutarnje temperature od 13 do 17 u unutrašnjosti i od 17 do 22 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 24 do 28 u cijeloj zemlji.

Jačih pljuskova danas može biti gotovo posvuda u Hrvatskoj, gdje je stoga na snazi Meteoalarm. Visok stupanj upozorenja na snazi je za šire splitsko područje.

Na području općine Dugopolje tijekom dana očekuje se povremeno oblačno vrijeme s grmljavinom i pljuskovima. Velika je vjerojatnost oborina, ali one mogu biti nejednolike po intenzitetu, vremenu trajanja i zahvaćenom području. Vjetar će biti slabi jugozapadnjak. Do kraja dana vrijeme će se postupno proljepšavati, a kiše će prestajati. Također i vjetar će okrenuti smjer na sjeveroistočni. Sutra sunčanije.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img