13 C
Split

Uskoro kreću likovne radionice u knjižnici za djecu od 2. do 5. razreda

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Narodna knjižnica u Dugopolju obavijestila je kako uskoro u knjižnici kreću vesele likovne radionice – već od ovog petka!

Namijenjene su uzrastu od drugog do šestog razreda osnovne škole (ali ako je vaše nešto starije dijete zainteresirano, svakako se javite). Stručno i strpljivo kroz umjetnički proces vodit će ih slikar Damjan Barić. Prijaviti se mogu u knjižnici, telefonom, mailom ili porukom, a broj je ograničen na deset sudionika po svakom terminu.

Upravo likovnim radionicama kreće projekt “Stvaranje knjige dječjih radova” za koji su ostvarili i financijsku podršku Splitsko-dalmatinske županije.

Osobitost radionica je što će uspješni radovi biti objavljeni u jednoj lijepoj knjizi dječjih radova, a upriličit će i izložbu na kojoj će šira javnost – predvođena naravno ponosnim roditeljima – moći razgledati djela vrijednih i darovitih dječjih ruku.

Uskoro će, po završetku mihovilskih svečanosti i kad se djeca upute čvrsto u novu školsku godinu, objaviti i raspored literarnih radionica. Tu će stvarati, pisati, smišljati i kreirati najljepše priče i pjesme djetinjstva – i to će biti dio naše knjige! Zato, potaknite vaše školarce da se prijave i uživaju u druženju i kreiranju, te na kraju ponosno uzmu u ruke knjigu koju su pomogli stvoriti!

Raspored radionica je na priloženom plakatu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Povrat poreza stiže ranije nego inače, prve isplate sjedaju na račune već 10. svibnja

POVRAT POREZA ranije se isplaćivao u kolovozu, a lani je iznimno kao socijalna mjera pomaknuta na lipanj, dok ove...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img